• Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  Wij bieden u diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? WIj staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: +31 (0)13 - 504 42 65
  • Dinsdag t/m zaterdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur


  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Wij biedden u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door ons gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Viu Manent Malbec Reserva

 • Koop er 6 voor € 7,99 elk en bespaar 11%
€ 8,90

Productinformatie

Malbec
Karaktervolle Chileen zonder houtopvoeding. De wijn combineert een intens fruitige bessengeur met een gespierde smaakstructuur. Stevige materie met mooie tannines en aroma's van vijgen, noten en tabak. Perfect bij goed gekruide en pikante vleesgerechten en harde kazen.

Chili is het grote succesverhaal van de Zuid-Amerikaanse wijnbouw. Het land heeft zijn wijnbouw helemaal afgestemd op de buitenlandse markt. En dat is niet verwonderlijk, want er komen fantastische wijnen vandaan die - als die vergelijking dan toch gemaakt moet worden - kunnen wedijveren met die uit de oorspronkelijke wijnlanden. Dat komt mede doordat Chili een ideaal klimaat kent voor wijnbouw met weinig neerslag en veel zon. Daarnaast is de bodemgesteldheid divers genoeg voor druiventeelt en liggen de wijngaarden geologisch goed geïsoleerd zodat ziekten en parasieten vrijwel geen kans zien de stokken te beschadigen. Chili produceert hoofdzakelijk zogenaamde monocepages: wijnen van een enkel druivenras. De laatste jaren is echter sprake van een toenemende diversificatie in het aanbod en internationaal minder bekende druivenrassen als carmenère, malbec en syrah gaan een grotere rol spelen. Viu Manent De filosofie van Viu Manent is simpel: grote wijnen maak je alleen van de beste druiven. Reralisatie van zo'n grote wijn is, ondanks de uitzonderlijk gunstige natuurlijke omstandigheden, net even wat minder eenvoudig. Daarvoor is kennis, visie en discipline nodig. Bij dit wijnhuis, gelegen in Cunaco net onder Santa Cruz, is men bijzonder gelukkig met meer dan honderd jaar oude wijngaarden naast recentere en modern ingerichte percelen. En traditionele opslagruimtes naast het allernieuwste op het gebied van rijping en vinificatie. Er wordt bij Viu Manent altijd gezocht naar het evenwicht daartussen, waarbij het karakter van de druivensoort voorop staat. Daartoe worden in de wijngaard de gunstigste plaatsen gezocht voor ieder ras: de beste bodem én microklimatologische omstandigheden. Alleen zo kunnen oergezonde druiventrossen geoogst worden voor verdere verwerking.

Dit zou u ook kunnen bevallen

Klantbeoordelingen(Schrijf je eigen recensie en maak kans op € 100,- shoptegoed)

Review Schrijven